Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Hanneke van der Veer, therapeut, coach, orthopedagoge en pastoraal medewerker in mijn kerkelijke gemeente. Ook begeleid ik mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Daarnaast ben ik docent bij Groundwork. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters. Ik heb 17 jaar gewerkt als orthopedagoog in onderwijsbegeleiding als adviseur en diagnosticus bij leer-, of gedragsproblemen . Verder ben ik Dyslexie-specialist en vestigingsmanager geweest.  Ik ben afgestudeerd bij de christelijke opleiding van Groundwork onder leiding van Michelle van Dusseldorp. 

Passie

Het is mijn verlangen anderen te begeleiden in hun zoektocht naar de heelheid die God voor ogen heeft voor ons. Zodat ieder kan zeggen; "Ik ga Onbevangen op Weg"! Deze mooie uitdrukking komt uit Psalm 84.

Want

Ik heb zelf ook heling ontvangen met behulp van een christelijke therapeute. Daarbij had ik behoorlijk last van een aantal belemmerende overtuigingen. 

Ook heb ik altijd gedacht: dit ben ik, zo ben ik nou eenmaal geworden. Maar dat is gelukkig niet zo! We zijn bedoeld om als kinderen van God tot onze oorspronkelijke bestemming te komen, als beelddrager van God.

Ik heb ervaren dat herstel en genezing meestal geen quick fix momenten zijn, maar een proces. In dit proces vindt op allerlei gebied groei plaats met als doel beter beschikbaar te zijn in al je relaties en werkzaamheden!  "Blessed to be a blessing" mag je roeping zijn.

 

Professional

Ik gun het jou ook. Daarom ben ik professional geworden om je te helpen. 

 HANNEKE van der Veer.

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg als therapeut.